SAMSUN'DA CAMİ İNŞAATINDA Kİ GÖÇÜKTE ÖLEN 3 İŞÇİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Samsun'da cami inşaatında ki göçükte ölen 3 işçi son yolculuğuna uğurlandı. Samsun'un Atakum ilçesi Yeni mahallede Kevser Cami inşaatının kubbe yapımı sırasında yaşanan göçük faciasında yaşamını yitiren Erol Zaman, Ahmet Boz ve Necmi Keskin isimli 3 işçi toprağa verildi.
30 Nisan 2017 Pazar 15:07

Samsun'un Atakum ilçesinde Kevser Cami'de yaşanan göçükte hayatını kaybeden 3 işçinin cenazesi göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Atakum ilçesi Yeni mahallede inşaatı yapılan Kevser Cami'nin kubbe yapımı sırasında dün meydana gelen göçük faciasında işçilerden Erol Zaman, Ahmet Boz ve damadı Necmi Keskin yaşamlarını yitirmişti. Samsun'da büyük üzüntüye neden olan cami inşaatında ki göçükte hayatlarını kaybeden 3 işçi için ise bugün İlkadım ilçesi Kalkanca mahallesinde bulunan Merkez Cami'de cenaze namazı kılındı.
Samsun'un Atakum ilçesinde cami inşaatında meydana gelen göçük faciasında yaşamını yitiren 3 işçinin cenaze törenine ise Samsun Valisi İbrahim Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kevser Cami inşaatının kubbe yapımı sırasında meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden 3 işçi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Kaynak: Samsun Kent Haber
DİĞER HABERLER
Samsun'da sahilde yine ceset bulundu
Samsun'da 5 Mayıs ve 7 Mayıs 2017 tarihlerinde sahilde iki erkek cesedinin bulunması olayının ardından bugün de Atakum ilçesinde bir erkek cesedi daha bulundu.
Samsun'da narkotik polisleri sokakları didik didik aradı
Samsun'da Türkiye genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında 611 kişi, 142 araç ve 21 iş yeri narkotik polisleri tarafından didik didik arandı.
Samsun'da cinayet! Damat, kaynanasını ve kayın biraderini öldürdü
Samsun'da cinayet! Damat, kaynanasını ve kayın biraderini öldürdü. Samsun'un İlkadım ilçesinde Türkan Zonturlu ile oğlu Onur Diril damat tarafından silahla vurularak öldürüldü.
Samsun'da çıkan miras kavgasında yeğen amcasını öldürdü
Samsun'da çıkan miras kavgasında yeÄŸen amcasını öldürdü. Samsun'un ÇarÅŸamba ilçesinde Ali Keskin isimli ÅŸahıs miras kalan arazi yüzünden kavga ettiÄŸi  amcası Veysel Keskin'i silahla vurarak öldürdü.Â