SAMSUN'DA KİMSE YOK MU DERNEĞİ'NİN 3 YÖNETİCİSİ FETÖ'DEN TUTUKLANDI
Samsun'da Kimse Yokmu Derneği'nin 3 yöneticisi FETÖ'den tutuklandı. Samsun'da KHK ile kapatılan Kimse Yokmu Derneği'nin 3 yöneticisi  Ali Akgül, Bekir Tuncer ve Kerem Uçan tutuklandı.
24 Nisan 2017 Pazartesi 19:53

Samsun'da FETÖ operasyonunda gözaltına alınan kapatılan Kimse Yokmu Derneği'nin 18 yöneticisinden 3'ü mahkemece tutuklandı.
Samsun'da FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlar aralıksız sürüyor. Samsun'da son olarak yapılan FETÖ terör örgütü üyelerine yönelik operasyonda Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Kimse Yokmu Derneği'nin 18 yöneticisi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Samsun merkezli iki şehirde yapılan FETÖ operasyonunda gözaltına alınan Kimse Yokmu Derneği'nin yöneticileri bugün emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Samsun Adalet Sarayına sevk edildi. Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Kimse Yokmu Derneğinin 3 yöneticisi Ali Akgül, Bekir Tuncer ve Kerem Uçan tutuklanırken diğer yöneticiler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: Samsun Kent Haber
DİĞER HABERLER
Samsun'da sahilde yine ceset bulundu
Samsun'da 5 Mayıs ve 7 Mayıs 2017 tarihlerinde sahilde iki erkek cesedinin bulunması olayının ardından bugün de Atakum ilçesinde bir erkek cesedi daha bulundu.
Samsun'da narkotik polisleri sokakları didik didik aradı
Samsun'da Türkiye genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında 611 kişi, 142 araç ve 21 iş yeri narkotik polisleri tarafından didik didik arandı.
Samsun'da cinayet! Damat, kaynanasını ve kayın biraderini öldürdü
Samsun'da cinayet! Damat, kaynanasını ve kayın biraderini öldürdü. Samsun'un İlkadım ilçesinde Türkan Zonturlu ile oğlu Onur Diril damat tarafından silahla vurularak öldürüldü.
Samsun'da çıkan miras kavgasında yeğen amcasını öldürdü
Samsun'da çıkan miras kavgasında yeÄŸen amcasını öldürdü. Samsun'un ÇarÅŸamba ilçesinde Ali Keskin isimli ÅŸahıs miras kalan arazi yüzünden kavga ettiÄŸi  amcası Veysel Keskin'i silahla vurarak öldürdü.Â