SAMSUN BAFRA'DA PİDE SALONUNDA ŞÜKRÜ DURAN'I POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜREN SALDIRGAN YAKALANDI
Samsun'un Bafra ilçesinde bir pide salonunda Şükrü Duran'ı pompalı tüfekle öldüren Mahmut Saat isimli saldırgan yakalandı. Bafra'da pide salonunda Şükrü Duran'ı öldüren saldırganın cinayet sebebi ise şok etti.
23 Nisan 2017 Pazar 18:20

Samsun'un Bafra ilçesi Güven sokakta bir pide salonunda Şükrü Duran isimli şahsı pompalı tüfekle vurarak öldüren 64 yaşında ki Mahmut Saat polis tarafından yakalandı.
Bafra ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan şok olayda, pide salonuna pompalı tüfekle gelen Mahmut Saat isimli saldırgan burada bulunan Şükrü Duran isimli şahsa ateş ederek öldürdü. Pide salonunda yaşanan saldırı sırasında olaya müdahale eden Hüseyin Kandemir isimli vatandaş ise saldırgan Mahmut Saat tarafından vurularak ağır yaralandı. Bafra ilçesinde yaşanan olay sonrası kaçarak kayıplara karışan saldırganın Mahmut Saat olduğu belirlenirken, polis şüpheli şahsı sokakta yakalayarak gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre pide salonunda Şükrü Duran'ı vurarak öldüren Mahmut Saat'ın daha önce de cinayetten hapis yattığı belirlendi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu ve bu nedenle tedavi gördüğü ileri sürülen Mahmut Saat'in pideci de Şükrü Duran'ı pompalı tüfekle vurarak öldürme sebebi ise şok etti.
İddiaya göre öldürülen Şükrü Duran, pideciye gelmeden önce Mahmut Saat isimli şahıs ile omuz atma meselesinden dolayı tartıştı. Tartışma sonrası Mahmut Saat evine giderek pompalı tüfekle takip ettiği Şükrü Duran'a pidecide ateş ederek öldürdü. Bafra ilçesinde yaşanan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Kaynak: Samsun Kent Haber
DİĞER HABERLER
Samsun'da sahilde yine ceset bulundu
Samsun'da 5 Mayıs ve 7 Mayıs 2017 tarihlerinde sahilde iki erkek cesedinin bulunması olayının ardından bugün de Atakum ilçesinde bir erkek cesedi daha bulundu.
Samsun'da narkotik polisleri sokakları didik didik aradı
Samsun'da Türkiye genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında 611 kişi, 142 araç ve 21 iş yeri narkotik polisleri tarafından didik didik arandı.
Samsun'da cinayet! Damat, kaynanasını ve kayın biraderini öldürdü
Samsun'da cinayet! Damat, kaynanasını ve kayın biraderini öldürdü. Samsun'un İlkadım ilçesinde Türkan Zonturlu ile oğlu Onur Diril damat tarafından silahla vurularak öldürüldü.
Samsun'da çıkan miras kavgasında yeğen amcasını öldürdü
Samsun'da çıkan miras kavgasında yeÄŸen amcasını öldürdü. Samsun'un ÇarÅŸamba ilçesinde Ali Keskin isimli ÅŸahıs miras kalan arazi yüzünden kavga ettiÄŸi  amcası Veysel Keskin'i silahla vurarak öldürdü.Â