SAMSUN BAFRA'DA PİDECİ POMPALI TÜFEKLİ ŞOK SALDIRIDA 1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ AĞIR YARALANDI
Samsun Bafra'da pideci pompalı tüfekli şok saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Samsun'un Bafra ilçesinde bir pide salonunda pompalı tüfekli saldırıya uğrayan Şükrü Duran isimli vatandaş yaşamını yitirdi.
23 Nisan 2017 Pazar 13:33

Samsun'un Bafra ilçesinde Güven sokakta bulunan bir pide salonunda yaşanan pompalı tüfekli saldırıda dehşet yaşandı. Bafra ilçesinde pide salonunda meydana gelen pompalı tüfekli saldırıda 40 yaşında ki Şükrü Duran hayatını kaybetti.
Bafra ilçesinde pide salonunda pompalı tüfekli saldırı şoku yaşandı. Samsun'un Bafra ilçesi Güven sokakta bulunan pide salonuna gelen bir kişi yanında bulunan pompalı tüfekle burada bulunan Şükrü Duran isimli vatandaşa ateş etmeye başladı. Pide salonunda göğsünden ve karnından vurulan Şükrü Duran, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Bu sırada pide salonunda bulunan Hüseyin Kandemir isimli şahısta saldırganın elinden pompalı tüfeği almaya çalışırken çıkan arbedede vurularak yaralandı. Bafra ilçesinde yaşanan pompalı tüfekli şok saldırının ardından kimliği henüz belirlenemeyen saldırgan olay yerinden kaçtı. Saldırıda ağır yaralanan Hüseyin Kandemir ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Kaynak: Samsun Kent Haber
DİĞER HABERLER
Samsun'da sahilde yine ceset bulundu
Samsun'da 5 Mayıs ve 7 Mayıs 2017 tarihlerinde sahilde iki erkek cesedinin bulunması olayının ardından bugün de Atakum ilçesinde bir erkek cesedi daha bulundu.
Samsun'da narkotik polisleri sokakları didik didik aradı
Samsun'da Türkiye genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında 611 kişi, 142 araç ve 21 iş yeri narkotik polisleri tarafından didik didik arandı.
Samsun'da cinayet! Damat, kaynanasını ve kayın biraderini öldürdü
Samsun'da cinayet! Damat, kaynanasını ve kayın biraderini öldürdü. Samsun'un İlkadım ilçesinde Türkan Zonturlu ile oğlu Onur Diril damat tarafından silahla vurularak öldürüldü.
Samsun'da çıkan miras kavgasında yeğen amcasını öldürdü
Samsun'da çıkan miras kavgasında yeÄŸen amcasını öldürdü. Samsun'un ÇarÅŸamba ilçesinde Ali Keskin isimli ÅŸahıs miras kalan arazi yüzünden kavga ettiÄŸi  amcası Veysel Keskin'i silahla vurarak öldürdü.Â