YUSUF ZİYA YILMAZ 23 NİSAN'DA BAŞKANLIK KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında koltuğunu  Terme Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu öğrencilerine bıraktı.
23 Nisan 2017 Pazar 14:12

Samsun'da coşku ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Yusuf Ziya Yılmaz'ın başkanlık koltuğuna Terme Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu öğrencilerinden Şebnem Bilgin, Sıla Kılıçaslan ve Yusuf Ömer İrtem sırayla oturdu.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 23 Nisan'da başkanlık koltuğunu Terme Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu öğrencilerine devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında koltukların çocuklara bırakılması geleneği bu bayramda da renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz’ın makam koltuğuna oturarak sembolik olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olmanın zevkini yaşayan öğrenciler, okulları ve ilçelerinde yapılmasını istedikleri işlerin talimatını da verdi. Yusuf Ziya Yılmaz ise 23 Nisan'da sembolik olarak başkan olan öğrencilerin ilettiği istekleri not alarak taleplerini en kısa sürede yerine getirme sözü verdi.
Yusuf Ziya Yılmaz, daha sonra 23 Nisan Bayramında koltuğuna oturan öğrencilere hediyeler verdi.
Kaynak: Samsun Kent Haber
DİĞER HABERLER
Samsun Kızılırmak Deltası Kuş Cennetinde bulunan Leylek TOKİ ziyaretçi akınına uğruyor
Samsun Kızılırmak Deltası KuÅŸ Cennetinde bulunan Leylek TOKİ ziyaretçi akınına uÄŸruyor. Samsun BüyükÅŸehir Belediyesi tarafından düzenlenen Göçmen Leylekler Konaklama Merkezi (Leylek TOKİ), ziyaretçi akınına uÄŸruyor.Â
Erdem Erol Görele Belediyesi çalışanlarına memnuniyet eğitimi verdi
Erdem Erol Görele Belediyesi çalışanlarına memnuniyet eğitimi verdi. Samsun'da tanınan gazeteci Erdem Erol, ERMED Eğitim ve Danışmanlık hizmetleri kapsamında Görele Belediyesi personeline Müşteri hemşehri memnuniyeti eğitimi verdi.
Samsun'un İlkadım İlçesinde 30 yıllık Unkapanı Kültür Merkezi yıkılacak
Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan 30 yıllık Unkapanı Kültür Merkezi binası  yıkılarak ticaret ve alış veriÅŸ merkezi ile birlikte kültür merkezi, otopark ve spor salonlarının bulunduÄŸu bir tesis haline dönüştürülecek.Â
Samsun'da hayatını kaybeden özel harekat polisi Emre Bağcı son yolculuğuna uğurlandı
Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri mahallesinde Simit Center'a giren otomobilin çarptığı özel harekat polisi Emre Bağcı, son yolculuğuna uğurlandı.