• 3,602 TL

  • 3,784 TL

  • 143,58 TL

  • 88.531

Öncekiler Sonrakiler

DAHA NE BEKLİYORSUNUZ

03 Ocak 2017 Salı 14:59

Ligin ilk yarısında tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaÅŸayan Samsunspor'da  devre arası can simidi olarak görülüyordu. Uzun  süredir sabırla bekleyiÅŸe geçen camianın umudu son noktada artık.  

 

FIFA tarafindan verilen 2 dönem transfer yasağı 4 Ocak'ta bitiyor.  Yani Samsunspor, ÇarÅŸamba gününden itibaren resmen transfer yapma hakkına sahip oluyor. Fakat hala kapalı olan bir transfer tahtası var.  Ã–nemli olan durumda bu zaten. Yasağın biteceÄŸi çok önceden biliniyordu. Mesele transfer tahtası engelinin  bir an önce ortadan kaldırılıp  yeni transferlerin en hızlı ÅŸekilde  takıma katılmalarını saÄŸlamaktı. Bunun  için yasağın bitmesini beklemek gerekmiyordu.

 

Sportif Direktör CoÅŸkun Zeren ile Osman Özköylü, Göztepe maçı sonrası 5-6 oyuncu ile anlaÅŸtıklarını ve futbolcuların hazır olduÄŸunu  açıkladı. Aradan yaklaşık iki hafta geçti.  Ancak yönetim ÅŸuana kadar transferde beklentilere karşılık veremedi. Yani transfer tahtası engeli ne yazık ki devam ediyor. Takım  1 haftadır Antalya' da kampta. Sanıyorum Osman hocanın planlarında yeni oyuncuların kampın ilk günlerinde takıma katılmaları vardı. FIFA tarafindan verilen  ceza yeni transferlerin idmana çıkmasına engel deÄŸildi. Tek engel federasyondaki yasak. Yönetimin de bu engeli  ortada  kaldırma noktasında çok geç kaldığını söyleyebilirim. İmza garantisi isteyen futbolcularda normal olarak Kampa gelmediler. Halbuki Samsunspor Sırat Köprüsünden geçiyor.  Samsunspor transfer yapmak zorunda. Tahta engelide eninde sonunda ortadan kalkacak oyuncular gelecek. Fakat yönetim sorunu önceden çözmüş olsa bu futbolcular kampın ilk günlerinden itibaren takımda yer alırdı.  takımdan ayrı  program dahilinde idman yaptırılabilirdi. 


  Yarından itibaren de resmi imzalar atılırdı.  Bu en baÅŸta futbolcuların takımla kaynaÅŸması ve oyun sistemine uyum açısından çok önemliydi. Uzun yıllar Samsunspor ile birlikte kamplarda yer almış biriyim. Kamp havasını iyi bilirim. Transfer yapamayan bir takım öksüz gibi kalir. Muhtemelen moraller çok kötü kampta. Åžimdi çeÅŸitli gecikme bahaneleri öne sürülerek transfer tahtasınin açıldığı duyurulacak  bir kaç gün içinde . Ancak en  az bir hafta kayıp oldu.  Taraftar alışılmış sözleri duymak deÄŸil icraat bekliyor. Samsunspor en kötü dönemini yaÅŸarken, ey  yönetim  daha ne bekliyorsunuz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

KÖŞE YAZARLARI