Samsun Yurt Savunma
HaberlerGüncel

Samsun'da işadamı Burhan Erçal'ın FETÖ imamı Bilal Karaduman ile hatıra fotoğrafı ortaya çıktı

Samsun'da Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Canik Başarı Üniversitesi'nin mütevelli heyetine yapılan FETÖ operasyonunda gözaltına alınan işadamı Burhan Erçal'ın bir dönem FETÖ imamı olduğu açıklanan Bilal Karaduman ile yan yana fotoğrafları ortaya çıktı.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'da işadamı Burhan Erçal'ın FETÖ imamı Bilal Karaduman ile hatıra fotoğrafı ortaya çıktı
Samsun'da FETÖ'den gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan işadamı Burhan Erçal'ın bir dönem FETÖ terör örgütünün Samsun İmamlığı görevini yürüten Bilal Karaduman ile birlikte çekindiği hatıra fotoğrafı ortaya çıktı. 

İşadamı Burhan Erçal, geçtiğimiz günlerde düzenlediği iftar yemeğinde ise 15 Temmuz ile ilgili konuşarak, yaşanan darbe girişiminden iş dünyasının zarar gördüğünü söylemişti. 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili FETÖ terör örgütüne hiç bir laf etmemesi dikkat çeken Erçal, alçak darbe girişimini önlemek için milletin canını verdiği bir süreç ile ilgili sadece iş dünyasının zarar gördüğünü dile getirmesi tepkilere neden olmuştu.


Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.