Samsun Yurt Savunma
HaberlerGüncel

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Yalı Kafe'de yıkım hareketliliği

Samsun'da daha önce Atakum Belediyesi tarafından işletilen Yalı Kafe'nin Büyükşehir Belediyesine devrolduktan sonra bugün itibari ile yıkımına başlanacak olması nedeniyle Yalı Kafe önünde hareketlilik yaşandı.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Yalı Kafe'de yıkım hareketliliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum ilçesinde bulunan Yalı Kafe'nin yıkımına başlamak için harekete geçti. 31 Mart seçimlerinden önce Atakum Belediyesi tarafından işletilen Yalı Kafe, seçim sonrası Milli Emlak tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesine devredilmişti.


Atakum Belediyesinin CHP'ye geçmesi sonrası Yalı Kafe'nin bulunduğu arazinin belediyenin elinden alınarak AK Partili Büyükşehir Belediyesine devredilmesi tepkilere neden olmuştu. Yalı Kafe'nin Büyükşehir Belediyesine devredilmesi sürecinde burada devir işlemine tepki amaçlı kitlesel bir eylemde yapılırken, gelinen süreçte Yalı Kafe'nin bugün itibari ile yıkımına Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından başlanacağı öğrenildi. Şuan da Yalı Kafe önünde Büyükşehir Belediyesine ait iş makinelerinin bulunduğu, yıkımın başlaması için takviye iş makinelerinin beklendiği öğrenildi.


Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.