Samsun Yurt Savunma
HaberlerGüncel

Samsun'un Çarşamba ilçesinde doğalgaz borusu döşenirken su borusu patlatıldı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde doğalgaz borusu döşenirken su borusu patlatıldı. Samsun'un Çarşamba ilçesinde Doğalgaz boru döşeme çalışmaları yapılırken su borusunun patlaması nedeniyle Sarıcalı mahallesinde bulunan evlerin bahçeleri sular altında kaldı.

Samsun Kent Haber
1 dk okuma
Samsun'un Çarşamba ilçesinde doğalgaz borusu döşenirken su borusu patlatıldı
Samsun'un Çarşamba ilçesine bağlı Sarıcalı mahallesinde doğalgaz borusu döşenirken su şebeke borusu patlayınca evlerin bahçeleri sular altında kaldı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde doğalgaz borusu döşeme çalışmalarının yapıldığı esnada, su şebekesinin patlaması üzerine her yer biran da göle döndü. Çarşamba ilçesine bağlı Sarıcalı mahallesinde yürütülen doğalgaz çalışmaları sırasında iş makinesi ile çalışma yapan işçiler kazara ilçenin su şebekesine ait boruyu patlattı.



Doğalgaz boru döşeme çalışmaları yapılırken su borusunun patlaması üzerine ise Sarıcalı mahallesinde bulunan ev ve bahçeler biranda sular altında kaldı. Su borusunun patlaması nedeniyle bölgeye Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri giderek, patlayan boruyu tamir etmek için çalışma başlattı.

Öte yandan Samsun'da geçtiğimiz kış ayında da kara yollarında yapılan çalışma sırasında doğagalgaz borusu patlamış, şehire üç gün doğalgaz verilememişti. 
Kaynak: Samsun Kent Haber

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.